Webshop
Tickets IJsbaan

MAAK VOORAFGAAND AAN JE BEZOEK EEN RESERVERING VOOR DE SCHAATSBAAN EN BESTEL HIER DIRECT JE TICKET. MET JE TICKET HOEF JE NIET LANGS ONZE KASSA, MAAR KUN JE DIRECT DE SCHAATSBAAN BETREDEN. BEZOEK JE REGELMATIG DE 400-METERBAAN? KIES DAN VOOR EEN ABONNEMENT. WE WENSEN JE VEEL PLEZIER OP HET IJS!

 

Webshop tickets ijsbaan

Koop hier je entreetickets voor de ijsbaan en reserveer een tijdslot. Je ontvangt vervolgens per e-mail een e-ticket, die je kunt scannen bij de ingang van de ijsbaan.

LET OP: de ingang van de ijsbaan is tijdelijk verplaatst naar de linker (oude) ingang van De Uithof. Dit geldt zowel voor bezoekers van de 400-meterbaan/funrink als voor de ijshockeyhal. Schaatsen kunnen gehuurd worden via Oomssport. De uitgifte van de schaatsverhuur bevindt zich rechts van de ingang van de ijsbaan.

Prijs
70 minuten: € 7,-
90 minuten: € 8,-

Koop entreeticket voor de schaatsbaan

Praktische informatie & maatregelen

Neem de praktische informatie en maatregelen goed door voordat je een bezoek brengt aan De Uithof. Wij vragen je begrip voor de huidige regels, zodat wij allemaal kunnen blijven genieten van deze prachtige sport!

Info & maatregelen Openingstijden

Heb je een vrijkaart ontvangen?

Lees hier de instructie voor het verzilveren van jouw tijdsblok.

Heb je een cadeaukaart ontvangen?

Heb jij een cadeaukaart van De Uithof? Deze cadeaukaart kun je inzetten voor schaatstickets! Bekijk op deze pagina hoe je dat doet.

Online abonnementen kopen

Kom je vaak op een vast moment bij De Uithof schaatsen? Kies dan voor een abonnement waarbij je reserveert voor een tijdsblok. Het abonnement kun je gemakkelijk online aanschaffen. Je ontvangt een digitale code via de mail waarmee je de schaatsbaan kunt betreden. Deze code kun je scannen via jouw mobiel. Heb je toch liever een fysieke pas? Dan kun je deze bij de informatiebalie laten printen.

Wat houdt een abonnement in?

 • Met een abonnement reserveer je jouw plek in een tijdsblok. Je verzekert jezelf hiermee dat je het gehele seizoen op een specifiek tijdsblok kan schaatsen. Het abonnement kan dus niet op wisselende tijdsblokken gebruikt worden.
 • Kan je een keer niet schaatsen op het abonnement? Dan vervalt deze rit. Wel is het mogelijk om iemand anders gebruik te laten maken van jouw abonnement.

Ik schaats meerdere keren per week, ontvang ik een korting op mijn abonnement?

 • Ja, voor het 2de, 3de, 4de abonnement ontvang je een korting van 10%. De korting wordt automatisch verrekend wanneer je meerdere abonnementen selecteert.

Koop je abonnement

Nog geldige rittenkaarten

 • Voor de resterende ritten op een geldige rittenkaart kan je een korting ontvangen op een abonnement.
 • Mocht je geen abonnement aanschaffen, dan kan je voor de resterende ritten vrijkaartjes ontvangen. Met deze vrijkaartjes kan je online jouw plek reserveren in een tijdsblok waarop je wilt komen schaatsen.
 • Helaas kan het online systeem niet jouw rittenkaart uitlezen, hiervoor zal je dus langs de infobalie moeten. Wil je verzekerd zijn van jouw plek in een tijdsblok, schaf dan alvast een abonnement aan. Bij de kassa kan je dan een formulier invullen en we storten de korting voor resterende ritten dan terug.
 • Per rit die nog op de rittenkaart staat ontvang je de prijs per rit van de rittenkaart.
  Bijvoorbeeld:
  U heeft nog een 12-rittenkaart welke €88,50 kostte, per geldige niet gebruikte rit ontvangt u €7,38 korting op het abonnement.
  Of u heeft nog een 30-rittenkaart welke €205,- kostte, per geldige niet gebruikte rit ontvangt u €6,83 korting op het abonnement.