Webshop
Tickets IJsbaan

MAAK VOORAFGAAND AAN JE BEZOEK EEN RESERVERING VOOR DE SCHAATSBAAN EN BESTEL HIER DIRECT JE TICKET. MET JE TICKET HOEF JE NIET LANGS ONZE KASSA, MAAR KUN JE DIRECT DE SCHAATSBAAN BETREDEN. BEZOEK JE REGELMATIG DE 400-METERBAAN? KIES DAN VOOR EEN ABONNEMENT. WE WENSEN JE VEEL PLEZIER OP HET IJS!

 

Webshop tickets ijsbaan

Koop hier je entreetickets voor de ijsbaan en reserveer een tijdslot. Je ontvangt vervolgens per e-mail een e-ticket, die je kunt scannen bij de ingang van de ijsbaan.

LET OP: de ingang van de ijsbaan is tijdelijk verplaatst naar de linker (oude) ingang van De Uithof. Dit geldt zowel voor bezoekers van de 400-meterbaan/funrink als voor de ijshockeyhal. Schaatsen kunnen gehuurd worden via Oomssport. De uitgifte van de schaatsverhuur bevindt zich rechts van de ingang van de ijsbaan.

Prijs
70 minuten: € 7,-
90 minuten: € 8,-

Koop entreeticket voor de schaatsbaan

* Op deze momenten in de funrink gesloten:

Maandag t/m donderdag wordt de funrink voor de helft gebruikt voor de Happy Kids ‘middag special’ tussen 14:00 en 16:30 uur. Op deze momenten is de funrink helemaal afgehuurd:

Woensdag 13 januari: 20:00 – 21:10 uur
Donderdag 14 januari: 13:50 – 15:00u & 20:00 – 22:40 uur
Vrijdag 15 januari: 15:20 – 16:30u & 20:00 – 21:30 uur
Zaterdag 16 januari: 10:00 – 12:20u & 13:50 – 15:20 uur
Zondag 17 januari: 15:10 – 16:30 uur
Maandag 18 januari: 19:40 – 20:50 uur
Dinsdag 19 januari: 20:00 – 22:40 uur
Woensdag 20 januari: 20:00 – 21:10 uur
Donderdag 21 januari: 20:00 – 22:40 uur
Vrijdag 22 januari: 15:20 – 16:30 & 20:00 – 21:30 uur
Zaterdag 23 januari: 10:00 – 12:20 & 13:50 – 15:20 uur

Vanwege de Happy Kids middag special is de funrink van 11 januari t/m 15 januari van 14:o0 tot 16:30 uur voor de helft gesloten.

Heb je een vrijkaart ontvangen?

Lees hier de instructie voor het verzilveren van jouw tijdsblok.

 

Online abonnementen kopen

Kom je vaak op een vast moment bij De Uithof schaatsen? Kies dan voor een abonnement waarbij je reserveert voor een tijdsblok. Het abonnement kun je gemakkelijk online aanschaffen. Je ontvangt een digitale code via de mail waarmee je de schaatsbaan kunt betreden. Deze code kun je scannen via jouw mobiel. Heb je toch liever een fysieke pas? Dan kun je deze bij de informatiebalie laten printen.

Wat houdt een abonnement in?

 • Met een abonnement reserveer je jouw plek in een tijdsblok. Je verzekert jezelf hiermee dat je het gehele seizoen op een specifiek tijdsblok kan schaatsen. Het abonnement kan dus niet op wisselende tijdsblokken gebruikt worden.
 • Kan je een keer niet schaatsen op het abonnement? Dan vervalt deze rit. Wel is het mogelijk om iemand anders gebruik te laten maken van jouw abonnement.

Ik schaats meerdere keren per week, ontvang ik een korting op mijn abonnement?

 • Ja, voor het 2de, 3de, 4de abonnement ontvang je een korting van 10%. De korting wordt automatisch verrekend wanneer je meerdere abonnementen selecteert.

Koop je abonnement

Cadeaukaart

Heb jij een cadeaukaart van De Uithof? Deze cadeaukaart kun je inzetten voor schaatstickets! Bekijk op deze pagina hoe je dat doet.

Praktische informatie schaatsbaan

 • Schaatsen kun je huren of kopen bij Oomssport (bij de ingang van de Uithof). Indien je schaatsen wil huren vragen we je om minimaal een half uur voor aanvang van jouw tijdsslot aanwezig te zijn om je schaatsen af te halen.
 • Lockers zijn beschikbaar langs de baan voor 1 euro.
 • Funrink is vaak toegankelijk tijdens het vrij schaatsen, maar kan (deels) verhuurd zijn.
 • Handschoenen zijn verplicht.
 • Op de ijsbaan is de temperatuur ongeveer gelijk aan de buitentemperatuur. Het is verstandig om je op deze temperatuur te kleden.

Corona maatregelen schaatsbaan:

 • Volg de looproutes om de baan te betreden.
 • Er is geen publiek toegestaan langs de baan. Je mag als begeleider helpen om de schaatsen aan en uit te doen, wij  verzoeken je om hierna direct de baan te verlaten.
 • Onze kleedruimtes zijn tijdelijk gesloten. Wij willen je daarom vragen om je vooraf om te kleden, zodat je langs de baan alleen je schaatsen hoeft aan te doen.
 • Schaatsen in treintjes is niet langer toegestaan! Zowel op de baan als buiten de schaatsbaan willen we je vragen om 1,5 meter afstand te houden van overige bezoekers.
 • Het is niet toegestaan om al schaatsend je neus te snuiten op de baan. Gebruik hiervoor papieren zakdoekjes en deponeer deze in de prullenbak.
 • Verlaat na afloop van het tijdsblok z.s.m. de baan via een van de uitgang.
 • Onze horeca is tijdelijk gesloten. Wel staat er bij de schaatsentree en Take away waar je een consumptie kan halen voor onderweg.

Nog geldige rittenkaarten

 • Voor de resterende ritten op een geldige rittenkaart kan je een korting ontvangen op een abonnement.
 • Mocht je geen abonnement aanschaffen, dan kan je voor de resterende ritten vrijkaartjes ontvangen. Met deze vrijkaartjes kan je online jouw plek reserveren in een tijdsblok waarop je wilt komen schaatsen.
 • Helaas kan het online systeem niet jouw rittenkaart uitlezen, hiervoor zal je dus langs de infobalie moeten. Wil je verzekerd zijn van jouw plek in een tijdsblok, schaf dan alvast een abonnement aan. Bij de kassa kan je dan een formulier invullen en we storten de korting voor resterende ritten dan terug.
 • Per rit die nog op de rittenkaart staat ontvang je de prijs per rit van de rittenkaart.
  Bijvoorbeeld:
  U heeft nog een 12-rittenkaart welke €88,50 kostte, per geldige niet gebruikte rit ontvangt u €7,38 korting op het abonnement.
  Of u heeft nog een 30-rittenkaart welke €205,- kostte, per geldige niet gebruikte rit ontvangt u €6,83 korting op het abonnement.