Webshop
Tickets IJsbaan

MAAK VOORAFGAAND AAN JE BEZOEK EEN RESERVERING VOOR DE SCHAATSBAAN EN BESTEL HIER DIRECT JE TICKET. MET JE TICKET HOEF JE NIET LANGS ONZE KASSA, MAAR KUN JE DIRECT DE SCHAATSBAAN BETREDEN. BEZOEK JE REGELMATIG DE 400-METERBAAN? WE WENSEN JE VEEL PLEZIER OP HET IJS!

 

Webshop tickets ijsbaan

Koop hier je entreetickets voor de ijsbaan en reserveer een tijdslot. Je ontvangt vervolgens per e-mail een e-ticket, die je kunt scannen bij de ingang van de ijsbaan.

Prijs
70 minuten: € 7,-
90 minuten: € 8,-

Koop entreeticket voor de schaatsbaan

Let op: als je niet kan komen schaatsen dan dien je je minimaal 24 uur voor je reservering af te melden via tickets@deuithof.nl. Vermeld hierbij het ordernummer van je reservering. Wij zullen je reservering dan verplaatsen naar een later moment. Wij verplaatsen de activiteit op basis van beschikbaarheid zolang het binnen het seizoen van De Uithof valt dat eindigt op 28 maart 2021. Het is niet mogelijk om je reservering te verplaatsen naar het volgende schaatsseizoen. Mocht je niet kunnen op een van de andere dagen dan geven wij helaas geen geld retour.

 

Praktische informatie & maatregelen

Neem de praktische informatie en maatregelen goed door voordat je een bezoek brengt aan De Uithof. Wij vragen je begrip voor de huidige regels, zodat wij allemaal kunnen blijven genieten van deze prachtige sport!

Info & maatregelen Openingstijden

Heb je een vrijkaart ontvangen?

Lees hier de instructie voor het verzilveren van jouw tijdsblok.

Heb je een cadeaukaart ontvangen?

Heb jij een cadeaukaart van De Uithof? Deze cadeaukaart kun je inzetten voor schaatstickets! Bekijk op deze pagina hoe je dat doet.