E-Kart & Games

ALS JIJ OP ZOEK BENT NAAR SPANNING EN SENSATIE, KOM DAN NAAR E-KART & GAMES BIJ DE UITHOF! KOM KARTEN OP ONZE SPECTACULAIRE KARTBAAN MÉT ELEKTRISCHE KARTS, LASERGAMEN IN ÉÉN VAN DE GROOTSTE LASERGAME ARENA’S VAN NEDERLAND OF EEN POTJE SUMOWORSTELEN. OOK KUN JE VANAF APRIL 2021 WEER BIJ ONS IJSKARTEN OP DE 400-METERBAAN! 

We hanteren de volgende Corona-maatregelen om de veiligheid van iedereen te kunnen waarborgen:

  • Houd 1,5 afstand tijdens de briefing.
  • Volg de looproutes en houd 1,5 meter afstand wanneer je naar je activiteit loopt.
  • Volg alle instructies van het personeel op.
  • Breng jouw pak of helm op de juiste plek terug, zodat het gedesinfecteerd kan worden door ons personeel.
  • Bij het E-Karten is het gebruik van een balaclava en handschoenen verplicht. Mocht je deze niet hebben dan kun je deze kopen bij De Uithof.
  • Bij het lasergamen is het gebruik van een mondkapje en handschoenen aanbevolen. Deze ontvang wanneer je je meldt bij de briefing.

E-Karten

Echt iedereen, van beginnend tot professionele e-karter, kan bij ons terecht.

Onze spectaculaire kartbaan, voorzien van een spannend parcours met een brug, een heuvel, een kombocht en twee hairpins, is speciaal ontworpen voor jou!  Echt iedereen, van beginnend tot professionele e-karter, kan bij ons terecht.

Je kunt racen in een volwassenheat vanaf 13 jaar en een lengte van minimaal 1.60m. Als je nog niet die leeftijd of lengte hebt bereikt, kun je gelukkig alsnog karten! Kinderen vanaf de leeftijd van 8 jaar en een lengte vanaf 1.35m kunnen ook racen op onze kartbaan in onze kinderkarts.

ik wil karten

Lasergamen

Lasergamen, een spannende game vol actie en plezier voor jong en oud!

Lasergamen, een spannende game vol actie en plezier voor jong en oud! Fantastisch om in groepsverband te spelen tijdens je verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest.

Onze lasergame-arena is ruim 800m2 en heeft als thema Call of Duty. Voorafgaand aan de game krijg je een uitgebreide instructie waarna je een gepersonaliseerd pak aan kunt trekken. Het pak heeft een aantal vlakken waarop je geraakt kan worden. Zodra je de lasergame-arena  in gaat neem je de gun in je hand en heb je kort de tijd een goede locatie te zoeken. De spanning stijgt en de adrenaline borrelt, zodra de game begint is het tijd voor actie. Schakel zoveel mogelijk tegenstanders uit. Word je zelf geraakt, is je pak 6 seconden uitgeschakeld.

Coronamaatregelen

Veelgestelde vragen:

Moet ik een mondkapje en handschoenen dragen tijdens het lasergamen?
Nee het is niet verplicht, maar wel aanbevolen.

Welke materialen zijn verplicht tijdens het karten?
Een balaclava en handschoenen zijn verplicht om te dragen tijdens het karten. Je kunt deze online bestellen bij je reservering voor €1,70.

Worden de materialen goed gedesinfecteerd?
Ja, we desinfecteren alle helmen op een speciale manier. Door middel van een UV-c helmen desinfectie unit, ben je ervan verzekerd dat jouw helm helemaal schoon is.

Kun je ook nog sumoworstelen en bungee soccer spelen?
Sumoworstelen is alleen open voor kinderen t/m 17 jaar. Om te reserveren dien je een mail te sturen naar sales@deuithof.nl of te bellen naar 070 359 94 43. Bungee soccer is helaas gesloten.

Kan ik ook iets eten/drinken voor of na het karten/lasergamen?
Ja dat kan, maar dan dien je te reserveren bij het Grand Café (het Kartcafé is gesloten). Reserveren kan door een mail te sturen naar info@deuithof.nl of te bellen naar 070 359 94 43.

Sumo worstelen

Duw je tegenstander van de mat! Ben jij de sterkste?

Jij en je tegenstanders kruipen in het lichaam van een echte sumoworstelaar. Jij probeert je tegenstander buiten de ring te worstelen of werk door tactisch inzicht je tegenstander naar de grond en duik er bovenop. Jij bent een echte winnaar! Dit is jouw kans om te laten zien wie er echt de sterkste en/of slimste is!

Het sumoworstelen is geschikt voor zowel jong als oud en zeer leuk als groepsactiviteit tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje.

IJskarten

Beschikbaar vanaf april 2021!

Voor slechts 10 weken per jaar (begin april t/m begin juni) wordt onze 400-meter ijsbaan omgetoverd tot spectaculair ijskartparcours. Driften door bochten van 180 graden, opspattend ijs en speciaal geprepareerde karts voorzien van spikes staan garant voor spanning en sensatie. Daag jij je vrienden, familie of collega’s uit voor deze spannende activiteit?!

Onze karts worden ieder jaar volledig gereviseerd. Hierdoor zijn ze in topconditie en betrouwbaar. Onze Sodi 50cc benzinekarts hebben een topsnelheid van 53km waardoor jij een ultieme race ervaart.

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>