E-Kart & Games

ALS JIJ OP ZOEK BENT NAAR EEN ACTIVITEIT MET SPANNING EN SENSATIE, KOM DAN NAAR E-KART & GAMES BIJ DE UITHOF! KOM KARTEN OP ONZE SPECTACULAIRE KARTBAAN MÉT ELEKTRISCHE KARTS, LASERGAMEN IN ÉÉN VAN DE GROOTSTE LASERGAME ARENA’S VAN NEDERLAND OF EEN POTJE SUMOWORSTELEN. 

We hanteren de volgende Coronamaatregelen om de veiligheid van iedereen te kunnen waarborgen:

 • Sumoworstelen wordt aangeboden voor kinderen t/m 12 jaar.
 • Vooraf reserveren is verplicht voor de kartbaan en lasergame. Dit kan via onze ticketpagina.
 • Het dragen van een mondkapje tijdens het lasergamen is aanbevolen, maar niet verplicht.
 • Houd 1,5 afstand tijdens de briefing en volg instructies van het personeel op.
 • Volg de looproutes in het pand.
 • Breng na de activiteit jouw helm en nekkraag op de juiste plek terug, zodat het gedesinfecteerd kan worden door ons personeel.
 • Bij het E-Karten is het gebruik van een balaclava en handschoenen verplicht. Deze ontvang je bij aankomst.

Veelgestelde vragen:

Welke materialen zijn verplicht tijdens het karten?

Een balaclava, handschoenen, helm en nekkraag zijn verplicht om te dragen tijdens het karten. Deze ontvang je bij aankomst in De Uithof.

Welke veiligheidsmaatregelen gelden er tijden het karten?

Vooraf is er een briefing waarin alle kartinstructies worden uitgelegd en de veiligheidsregels worden toegelicht. Tijdens het karten draag je een helm een balaclava en een nekkraag. Langs de baan staan er medewerkers die toezicht houden op de veiligheid.

Welke materialen zijn verplicht tijdens het lasergamen?

Een mondkapje is aanbevolen maar niet verplicht. Deze ontvang je gratis tijdens de briefing.

Worden de materialen goed gedesinfecteerd?

Ja, we desinfecteren alle helmen op een speciale manier. Door middel van een UV-C desinfectie unit ben je ervan verzekerd dat jouw helm helemaal schoon is voor je aan de activiteit begint.

Kan ik ook iets eten/drinken voor of na het karten/lasergamen?

Onze Kartcafé is geopend

Kun je ook nog sumoworstelen?

Onze sumo is geopend voor kinderen t/m 12 jaar.

Kart & Games

 • MaGesloten
 • DiGesloten
 • Wo13:0021:30
 • Do13:0021:30
 • Vr13:0022:00
 • Za12:0022:00
 • Zo12:0018:00
Tickets

E-Karten

Echt iedereen, van beginnend tot professionele e-karter, kan bij ons karten.

Onze spectaculaire kartbaan, voorzien van een spannend parcours met een brug, een heuvel, een kombocht en twee hairpins, is speciaal ontworpen voor jou!  Echt iedereen, van beginnend tot professionele e-karter, kan voor deze activiteit bij ons terecht.

Je kunt karten in een volwassenheat vanaf 13 jaar en een lengte van minimaal 1.60m. Als je nog niet die leeftijd of lengte hebt bereikt, kun je gelukkig alsnog karten! Kinderen vanaf de leeftijd van 8 jaar en een lengte vanaf 1.35m kunnen ook racen op onze kartbaan in onze kinderkarts.

ik wil karten

Lasergamen

Lasergamen, een spannende game vol actie en plezier voor jong en oud!

Lasergamen, een spannende activiteit vol actie en plezier voor jong en oud! Een fantastische activiteit om in groepsverband te spelen tijdens je verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest.

Onze lasergame-arena is ruim 800m2 en heeft als thema Call of Duty. Voorafgaand aan de game krijg je een uitgebreide instructie waarna je een gepersonaliseerd pak aan kunt trekken. Het pak heeft een aantal vlakken waarop je geraakt kan worden. Zodra je de lasergame-arena  in gaat neem je de gun in je hand en heb je kort de tijd een goede locatie te zoeken. De spanning stijgt en de adrenaline borrelt, zodra de game begint is het tijd voor actie. Schakel zoveel mogelijk tegenstanders uit. Word je zelf geraakt, is je pak 6 seconden uitgeschakeld.

Sumo worstelen

Duw je tegenstander van de mat! Ben jij de sterkste?

Jij en je tegenstanders kruipen in het lichaam van een echte sumoworstelaar. Jij probeert je tegenstander buiten de ring te worstelen of werk door tactisch inzicht je tegenstander naar de grond en duik er bovenop. Jij bent een echte winnaar! Dit is jouw kans om te laten zien wie er echt de sterkste en/of slimste is!

Het sumoworstelen is een activiteit voor zowel jong als oud en zeer leuk als groepsactiviteit tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje.