Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Afbeelding

Boogschieten

Weet jij je doel te raken?

Boogschieten is een spannende, leuke activiteit waarbij concentratie een belangrijke rol speelt. Het is niet altijd de jongste of de sportiefste die het toernooi winnend afsluit. Het is de deelnemer die het beste met de druk om kan gaan. Wist je dat een pijl al snel de 200 km/uur kan aantikken? Tijdens het boogschieten worden jullie bewapend met houten bogen en échte carbon pijlen. Onze instructeurs zien altijd goed toe op de veiligheid.

Boogschieten

Laden, spannen, schieten

Na het aanleren van de basistechnieken en een aantal oefenrondes begint het toernooi. De deelnemers moeten over verschillende rondes laten zien wie het meest constant schiet. Niet altijd wint degene die je van tevoren zou verwachten! Los van de eindoverwinning is er voor iedereen een succesbeleving doordat de individuele scores vaak verbeteren. Vind jij de winnende strategie?

Afbeelding

Waarom Boogschieten?

  • Leuk voor jong en oud!

  • Daag elkaar uit op een originele manier

  • Professionele begeleiding

  • Leuk als kinderfeestje of groepsuitje

  • Goed te combineren met andere activiteiten

  • Officiële uitrusting

Offerte opvragen?

Jullie kunnen voor een Boogschietenuitje bij ons terecht van 2 tot 20 personen. De compleet verzorgde Boogschiet workshop is € 13,95 voor kinderen en € 17,50 voor volwassenen. Het ideale uitje voor adrenaline zoekers! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijf. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze afdeling reserveringen via het telefoonnummer 070-309 96 49 of stuur een e-mail naar sales@deuithof.nl.