De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Afbeelding

Elektrisch karten

Onze spectaculaire kartbaan, voorzien van een parcours met een brug, heuvel, kombocht en twee hairpins, is uitdagend voor iedereen! Van beginnend tot professionele e-karter, iedereen kan voor deze activiteit bij ons terecht. Kinderen mogen vanaf 8 jaar en 1,35 m. karten in kinderkarts. Vanaf 13 jaar en een lengte van minimaal 1,60 m. mag je in een volwassen kart stappen. Weet jij de snelste rondetijd te rijden?

Elektrisch karten

Ervaar de voordelen

Een elektrische kart accelereert veel sneller dan een benzine kart, met als voordeel dat je door snel op te trekken het verschil kan maken ten opzichte van je tegenstander. Daarnaast is elektrisch karten veel beter voor het milieu. Al onze karts rijden op stroom die afkomstig is van onze zonnepanelen. Doordat de karts niet op benzine rijden, hoef je bij ons ook geen stinkend overall aan. Je kleding blijft gelukkig schoon. Een ander voordeel is dat je met deze karts ook achteruit kunt rijden. Zo hoef je niet op iemand te wachten die jou na een stuurfoutje weer in de goede richting duwt.

Afbeelding

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hanteren wij verschillende veiligheidsregels. Zo zijn een nekkraag, helm en balaclava verplicht voor iedereen. Voor kinderen komt daar nog een bodyprotector bij. Wij controleren voor elke heat of er geen haren onder de helm uitsteken en of de nekkraag en helm goed zitten. Daarnaast beschikken wij over een desinfectie unit die helmen en nekkragen volledig desinfecteert voor de volgende heat. Zo blijven er geen bacteriën achter op onze materialen.

Afbeelding

Het circuit

Onze spectaculaire kartbaan, voorzien van een spannend parcours met een brug, een heuvel, een kombocht en twee hairpins, is speciaal ontworpen voor jou! Echt iedereen, van beginnend tot professionele e-karter, kan voor deze activiteit bij ons terecht. Het circuit is ongeveer … lang en kent veel bochten en twee langere rechte stukken. Door de vele bochten is het een uitdagend circuit voor alle karters! De kombocht is in 2020 nog compleet gerenoveerd en zonder twijfel de meest spectaculaire bocht van onze kartbaan. Kom het zelf ervaren!

Afbeelding

Kart Events

Ben jij een echte race fanaat? Dan zijn de kart events van De Uithof helemaal iets voor jou!