De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

We hebben geweldig nieuws!

De Big Airbag is weer terug bij De Uithof na een lange pauze van vier jaar! Dat betekent dat jullie weer kunnen genieten van Big Air Tuben! Durf jij als een echte superheld door de lucht te vliegen?

Big Air Tuben

Stap op een band en zoef van de schans af. Voel de adrenaline stromen terwijl je met topsnelheid naar beneden glijdt en door de lucht vliegt voordat je zacht landt op de Big Airbag. Of je nu een kind bent van 8 jaar of ouder, of een volwassenen, deze activiteit is gegarandeerd een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Maar wacht, er is meer!

We hebben ook iets nieuws: de SnowFunGames!

SnowFunGames

Vanaf april kunnen jullie bij ons genieten van een uur vol winterpret, zelfs in de zomer! Verwissel je stranddag voor sneeuwvolleybal, daag je vrienden uit voor potje sneeuwvoetbal, probeer bowlingkegels omver te sleeën tijdens sneeuwbowlen, test je kracht bij het skibroekhangen, en glijd met topsnelheid van onze speciaal aangelegde tube baan!

En voor de ervaren skiërs en snowboarders onder ons, jullie kunnen weer freestylen! Laat je vaardigheden zien door van de schans af te springen en op de Big Airbag te landen. Zien wij jou snel op de schans?

Tot snel!

Team De Uithof 🎿❄️

Wacht niet langer en reserveer je bezoek bij De Uithof!

Geniet van een mix van avontuur, winterpret en adrenaline - een ervaring die je absoluut niet mag missen!