Samenwerking
met De Uithof

Onze partners

De Uithof werkt samen met verschillende andere organisaties, die gespecialiseerd zijn in sportieve activiteiten. Op deze manier kunnen wij het aanbod voor jullie zakelijke arrangement of bedrijfsuitje uitbreiden met nog meer super leuke en spannende activiteiten.

 


 

Airsoft

Airsoft bestaat al heel erg lang, maar is pas sinds 2013 toegestaan in Nederland. Airsoft is te vergelijken met paintball, er wordt alleen met bb’s geschoten (balletjes van biologisch afbreekbaar materiaal) in tegenstelling tot verfballetjes. Airsoft INC. is de grootste full service airsoft organisatie van Zuid Holland.

Bij ons kan je zowel indoor als outdoor met snelheden tussen de 100 en 550 km/u schieten, waardoor over veel grotere afstanden met precisie kan worden geschoten. Bij Airsoft INC. gaat het er dan ook niet om lukraak op elkaar knallen, maar er worden verschillende tactische games gespeeld. Wij bieden verschillende leeftijdscategorieën aan, van 10-14 jaar, van 14-18 jaar en de 18+ variant!

www.airsoftinc.nl

 

 


 

Evorsa

Evorsa is jouw organisator voor evenementen en sportieve activiteiten. Wij helpen je bij het organiseren van een succesvol uitje voor jong en oud, sportief of niet! Zowel in de winter als in de zomer.

Wij bieden voor ieder seizoen een ruim aanbod aan activiteiten. Dit kan variëren van een specifieke activiteit tot een kant en klaar arrangement. Behalve met de aangeboden activiteiten op deze website hebben we ook ruime ervaring met tal van andere activiteiten en/of evenementen. IJshockey, kiten of een fietstocht? Bij Evorsa een gegarandeerd succes!

Evorsa staat voor…

 • Professionele begeleiding
 • Uitgebreid programma
 • Combineren van verschillende activiteiten
 • Geniet van je eigen uitje
 • Ieder uitje is uniek, dus op maat gemaakt
 • Goede materialen
 • Veiligheid van de deelnemer voorop
 • Zeer scherpe prijs

www.evorsa.nl

 


Fit for Free

Sportschool Fit For Free Den Haag De Uithof is hét fitnesscentrum in Den Haag, waar je op de manier kan sporten die bij jou past. Loop gerust eens binnen en ontdek of fitness wat voor jou is. Je vindt Fit For Free bij binnenkomst van De Uithof aan je rechterhand.

Over de club
Fit For Free Den Haag De Uithof opende in juli 2017 haar deuren. Deze locatie was voorheen de locatie van het fitnesscentrum Fit All Day Den Haag De Uithof. De club is inmiddels in een nieuw Fit For Free jasje gestoken en voorzien van de nieuwste apparatuur. Waarom past deze sportschool bij jou?

 • Met 1 pas ben je welkom op alle clubs. Zo kun je al sporten bij 7 sportscholen in Den Haag en is er altijd wel een in de buurt.
 • Stel zelf je abonnement samen met voordelige abonnementen: fitness al vanaf €11,95 per maand.
 • Er is professionele begeleiding aanwezig om je op weg te helpen.
 • Er zijn ruime openingstijden, zo sport je wanneer je wilt
 • Een ruim aanbod aan live groepslessen met een instructeur die je enthousiast maakt.
 • Een functionele trainingsruimte.
 • Gebruiksvriendelijke cardioapparatuur, met TV.
 • Een groot assortiment aan krachtapparatuur.
 • En een gezellige social corner om na je training even rustig bij te praten.

Lees meer over Fit For Free op de website, ook kun je je online inschrijven of aanmelden voor een gratis dagpas.

 


 

Fysio2move

Fysio2move is een praktijk voor fysiotherapie, per 1 juli 2007 gevestigd in sportcentrum Fit For Free gevestigd in evenementencentrum De Uithof te Den Haag. De fysiotherapeuten van Fysio2move zijn Jorine Spaans en Marloes Kop. Wij zorgen er sámen met u voor dat bewegen leuk, prettig en normaal voor u wordt en blijft.

Wij bieden reguliere fysiotherapie aan, maar ook onder andere; Dry Needling, behandeling volgens Orthopedische Revalidatie 4xT methode, massage en pre- en postoperatieve revalidatie aan. Daarnaast bieden we een gratis inloopspreekuur aan, waar in een kort gesprek een advies over uw klacht gegeven wordt.

Schrijf u vrijblijvend in voor het gratis inloopspreekuur bij de balie van de sportschool of maak een afspraak via 06-54607117 of 06-15870011, of stuur een e-mail naar fysio2move@gmail.com.

Het is ook mogelijk om via de volgende link: https://fysio2move.intramedonline.nl/contact/ het contact formulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.fysio2move.nl

 

 


 

Klimmuur Den Haag

Klimmen
Bij Klimmuur Den Haag is het aanbod voor het klimmen zeer uitgebreid, zowel voor de beginner als voor de gevorderde klimmer. De wanden variëren van iets kortere liggende wanden tot de lange overhang van bijna 22 meter hoogte.
Verdeeld over 39 touwen zijn er ongeveer 130 routes tussen de 3 en 8a.
Als het weer het toe laat kan er ook op de buitenwand voor geklommen worden.

Boulderen
Boulderen is klimmen zonder touw. Een paar passen boven de grond, soms iets hoger. Boulderen is de essentie van klimmen: kracht, techniek, inzicht en doorzettingsvermogen maken of je de boulder klimt…. of niet.
Om je klimniveau op te schroeven is er geen betere manier dan regelmatig te boulderen. Naast het feit dat je kracht en techniek toenemen is het ook een zeer sociaal aspect van de klimsport. Je bouldert vaak met anderen en stimuleert je elkaar om juist die ene lastige boulder te halen. In onze vestiging hebben we een doorlopende bouldercompetitie. Elke ronde heeft een looptijd van twee maanden. Je kunt meedoen op elk niveau!

www.deklimmuur.nl

 

 


 

Oomssport

‘De schaats- en skeelerspecialist van Nederland’

De winkels van Oomssport schaatsen en skeelers zijn zeer modern. Je vindt hier alles op het gebied van schaatsen en skeeleren. Van de in 1959 geopende kleine winkel waar alles werd geregeld en verkocht vanachter de toonbank zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste speciaalzaken voor het kopen van schaatsen en skeelers. Zowel offline als online. Zo hebben wij voor ieder wat wils, van ijshockeyschaatsen tot kunstschaatsen en van klapschaatsen tot shorttrackschaatsen. Ook kunt u bij Oomssport terecht voor inlineskates, skeelers, rolhockey en rolschaatsen.

Oomssport is al jaren het vaste punt voor het huren van schaatsen bij De Uithof.

www.oomssport.nl