De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Kartfeestje

Kart & Games feestje

Op zoek naar een stoer kinderfeestje?

Kom jij voor een avontuurlijk feestje? Bij De Uithof heb je keuze uit verschillende activiteiten zoals karten, lasergamen, bungee soccer en sumoworstelen! Lees hieronder meer over de leuke feestjes op de kartbaan en vraag een offerte op via het formulier onderaan de pagina.

Kartfeestje

Kijk je graag naar Formule 1 en hou je wel van een beetje snelheid? Dat is het kartfeestje iets voor jou! Als echt racemonster durf jij de strijd wel aan met jouw vriendjes/vriendinnetjes. Wie van jullie rijdt de snelste rondetijd? Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hanteren wij verschillende veiligheidsregels. Zo zijn een nekkraag, helm en een balaclava verplicht voor iedereen. Voor kinderen komt daar nog een bodyprotector bij.

€ 26,95 per kind

 • Inclusief Kidsmeal
 • Twee heats karten van 8 minuten
Kartfeestje

Lasergame feestje

Hou je van een avontuurlijk kinderfeestje? Kom dan lasergamen in één van de grootste arena’s van Nederland! Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes ga je de strijd aan in twee teams. Wat wordt jouw tactiek? Als een gek rondrennen of goed verstopt blijven? Het doel is om als team de meeste punten te verzamelen. Aan het eind ontvang je een scorekaart waarop je precies kunt zien hoe vaak jij iemand anders hebt geraakt en hoe vaak je zelf bent geraakt. Ook kun je hierop zien wie dat was. Daar wordt nog lang over nagepraat!

€ 19,95 per kind

 • Inclusief Kidsmeal
 • Twee missies lasergamen van ieder 12 minuten
Lasergame feestje

Kart & Lasergame feestje

Vind je zowel karten als lasergamen leuk om te doen? Combineer deze activiteiten dan met elkaar! Zo maak je er een superstoer feestje van met twee avontuurlijke activiteiten. Deze combinatie bieden we in twee varianten aan: 1 x 8 minuten karten (1 heat) & 1 x 12 minuten lasergamen (1 missie) of 2 x 8 minuten karten (2 heats) & 1 x 12 minuten lasergamen (1 missie). Bij de laatste variant heb je dus dubbel zoveel kartplezier. De keuze is aan jou!

Variant 1: € 23,95 per kind
Variant 2: € 31,50 per kind

 • Inclusief Kidsmeal
 • Kart en lasergame plezier
Kart & Lasergame feestje

Active game & kart feestje

Combineer het karten met sumoworstelen of met bungee soccer. Sumoworstelen staat garant voor plezier! Met een dik pak aan je tegenstander van de mat krijgen, is namelijk nog lang niet zo makkelijk. Wie van jullie is de sterkste en komt als uiteindelijke winnaar uit de strijd? Bungee soccer is een voetbalspel waarbij de spelers vast zitten aan een elastische kabel om het spel extra uitdagend en hilarisch te maken. Combineer één van deze active games met karten voor extra plezier.

€ 21,95 per kind

 • Inclusief Kidsmeal
 • 30 minuten lang sumoworstelen of bungee soccer
 • 1 heat karten

Let op: je kunt alleen kiezen voor bungee soccer als je voor minimaal 8 kinderen reserveert

Sumo feestje

Active game & Lasergame feestje

Bij dit feestje wordt sumoworstelen of bungeesoccer gecombineerd met lasergamen. Zo krijg je een lekker actief feestje waarbij kracht en samenwerking belangrijk is! Ga als een serieuze sluipschutter opzoek naar het andere team en lach tot je buik er pijn van doet bij het sumoworstelen of een potje bungee soccer. Kies jouw perfecte combinatie! Tijdens dit feestje heb je 30 minuten om tegen elkaar te worstelen of bungee soccer te spelen en combineer je dit met 1 missie lasergamen van 12 minuten tegen elkaar in de sensationele arena.

€ 18,95 per kind

 • Inclusief Kidsmeal
 • 30 minuten sumoworstelen of bungee soccer en 1 missie lasergamen van 12 minuten

Let op: je kunt alleen kiezen voor bungee soccer als je voor minimaal 8 kinderen reserveert

Sumo & Lasergame feestje

OFFERTE OPVRAGEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een kinderfeestje. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

  U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden