De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

nov/dec cursus

Gratis Leren Skiën?

Heb jij altijd al willen leren skiën, dan heeft De Uithof goed nieuws! Het maakt niet uit van welk niveau je bent omdat wij jou helpen beter te worden. Tot en met de herfstvakantie geven wij jou tips en tricks om beter te worden en dat allemaal gratis! Wat het allemaal inhoudt en hoe jij je op de juiste manier voorbereidt lees je hieronder.

Voorbereiding

Skiën doe je natuurlijk in de sneeuw en dat betekent lekker fris. Bij ons op de baan is het dan ook -5°C, brr..! Qua voorbereiding moet je zorgen voor warme sokken, een (eventueel waterdichte) warme broek, een goede trui met een lekkere warme jas. Vergeet dan ook niet je handschoenen mee te nemen!

Als je dit allemaal niet hebt, maar je wilt toch de piste op, is er niks aan de hand. Bij De Uithof kun je alles huren om warm en veilig de piste op te gaan!

Wat houdt het in?

Zodra je bent voorbereidt met je eigen spullen of je besloten hebt om het bij ons te huren, kun je online een ticket reserveren. Vervolgens meld je je bij de sneeuwbaan en daar maak je jezelf klaar voor de piste! Onze collega’s beoordelen vervolgens jouw ski-niveau en op basis daarvan krijg je tips en tricks. Deze kun je meteen toepassen op de baan! Onze collega’s komen regelmatig de baan op om te kijken of het nog goed gaat en je mag ons altijd iets vragen. Wij zijn er namelijk voor jou!

*Geldig t/m 21 oktober 2022

 

Happy Kids

In de herfstvakantie kunnen kinderen weer meedoen aan Happy Kids. Tijdens Happy Kids leren de kids skiën, snowboarden of schaatsen. De Happy Kids herfstvakantie sneeuw kun je hier reserveren. Voor de Happy Kids herfstvakantie schaatsen moet je hier zijn.

 

Zet de sporter in je aan!