De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Zomer in de Uithof

‘Wat doen jullie in De Uithof gedurende de zomer?’ Is een vraag die we in De Uithof vaak gesteld krijgen. Uiteraard zitten wij niet stil wanneer het winterseizoen voorbij is. Tijdens de zomer periode zijn wij druk bezig met allerlei onderhoudswerkzaamheden. En zijn wij nog steeds geopend voor een sportief dagje uit!

In dit artikel geven we jou een inkijkje in het zomerseizoen van De Uithof en wat er op dit moment allemaal gebeurd in De Uithof aan onderhoud en activiteiten.

Opbouw Sport en Spel Paleis

Wanneer de ijsbaan sluit begint ons zomer seizoen, uiteraard moet het ijs eerst smelten, dit duurt zo’n twee weken. Tijdens deze twee weken beginnen we al met de schoonmaak rond de ijsbaan. In deze periode pakken we o.a. de tribunes, het windscherm en het dak van de funrink aan. Wanneer het ijs is verdwenen worden de ijsvloer en boarding grondig schoongemaakt. En beginnen we met de opbouw van het Sport en Spel Paleis en het trampolinepark op de 400-meterbaan en de funrink. Het Sport en Spel Paleis is het familiepark voor kinderen en het hele gezin. Op de 400-meterbaan staan op dit moment de leukste en stoerste attracties waarbij niemand stil hoeft te zitten!

Uithof zaal

Zodra het Sport en Spel Paleis gereed was hebben we verschillende andere plekken in De Uithof onderhanden genomen. Zo is er een nieuwe bar gerealiseerd in onze Uithof zaal. De grote zaal biedt plaats aan 300 man voor zakelijke partijen of zelfs tot 400 personen voor een groot feest. De zaal beschikt nu dus ook over een eigen bar, met alles erop en eraan. Op 21 mei was hier het eerste grote feest van Groove Events waarbij de bar direct in gebruik is genomen.

 

Onderhoud machines

Uiteraard zijn de zomermaanden ook het ideale moment voor onderhoud aan de verschillende machines die wij gebruiken. Zo zijn er bijna dagelijks verschillende partijen bezig met het onderhoud van bijvoorbeeld onze koelinstallatie om ervoor te zorgen dat deze weer gereed is voor de winter. Ook zijn wij zelf bezig met o.a. het nodige schilderwerk aan de verschillende koelleidingen. Onze dweilmachines zijn tijdelijk niet in De Uithof, maar zijn meegenomen voor groot onderhoud om deze klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

 

Ook in de zomer een sportief dagje uit?

Naast alle onderhoudswerkzaamheden is De Uithof nog steeds wekelijks geopend met verschillende activiteiten. Het is mogelijk om de snelste tijd te noteren op onze kartbaan, het tegen jouw vrienden op te nemen in een spel lasergame of kom lekker afkoelen op de sneeuwbaan en schaaf jouw ski- snowboardvaardigheden bij. Ook het eerder genoemde Sport en Spelpaleis is meerdere dagen per week geopend. Kijk snel op onze website voor meer informatie voor jouw bezoek deze zomer.

 

Zien wij jou binnenkort?